Countdown

Nu börjar det verkligen närma sig! Har egentligen inte vågat börja räkna ner ännu, för det känns inte på riktigt. Men det är på riktigt, i måndags besökte jag US embassy i Stockholm, jag och pappa drog oss upp till huvudstaden  söndagsmorgon för att spendera en natt där så att det inte skulle bli så stressigt på måndag morgon. Söndagen spenderade vi i solen som tydligen äntligen kommit fram där uppe och söndagskvällen på Un Poco, recommend recommend.

Dagen efter var lite mer stressig men vi hann ändå med hotellfrukost och sedan var det en lång väntan på självaste ambassaden. Efter det strossa vi runt i affärer utan att komma hem med något (eller en läppenna från MAC fick jag med mig) och 19:35 flög vi tillbaka hem. Skönt att ha det avklarat i alla fall, så nu är det ”bara” hälsokontrollen kvar. Men mer om det en annan gång…. ´

29496514_10213951532375036_2441882821254447104_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>